Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in E:\HostingSpaces\duysserinck\osfa.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 6078 Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in E:\HostingSpaces\duysserinck\osfa.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 6078 Arrosto di manzo Vitello affumicato (gerookte kalfsrosbief) » FOOD by OSFA Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in E:\HostingSpaces\duysserinck\osfa.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 6078

Arrosto di manzo Vitello affumicato (gerookte kalfsrosbief)

Eenvoud in zijn puurste vorm. Een goede kalfsmuis is zo’n waanzinnig stukje vlees dat het niet meer dan wat peper en zout nodig heeft.

Arrosto di manzo Vitello affumicato (gerookte kalfsrosbief)

Ingrediënten
  

  • 1 kg kalfsmuis
  • peper & zout
  • 1 handje rookhout (olijf) maar een appel of kers kan ook zeer goed

Instructies
 

  • Dep de kalfsmuis goed droog en bestrooi hem rijkelijk met peper en zout
  • Zet de kalfsmuis onafgedekt voor 12 uur terug in de koelkast
  • Maak je bbq klaar om op 110°C indirect te roken
  • Rook de muis tot een kern temperatuur van 46°C (zal ongeveer een uurtje kosten)
  • Snij de kalfsmuis in zeer dunne plakken (< 1 mm) om het te serveren als rosbief met bijvoorbeeld Carpaccio Cipriani Dressing of tonnato (tonijn mayonaise) Snij de kalsmuis in dikkere plakken (+/- 1 cm) om als vlees te serveren bij bijvoorbeeld gekookte asperges.

Aanbevolen artikelen

reb: 1