Dit is gewoon een heerlijk broodje om als lunch of als tussendoortje te pakken. Een overheerlijke worst van BBQuality ingepakt in bladerdeeg samen met wat in barbecuesaus gesmoorde ui. Lekker!
![](https://i0.wp.com/osfa.nl/wp-content/uploads/2022/08/2018-08-IMG_20180829_073631_462.jpg?fit=250%2C250&ssl=1)
Puffy sausage roll (worst in bladerdeeg)
Ingrediënten
- 4 st BBQuality worst 60 gr per stuk
- 4 bladen bladerdeeg
- 1 klontje roomboter
- 1 middelgrote ui
- ei
- barbecuesaus
Instructies
- Bereid je BBQ voor om indirect op 180°C te gaan bakken.
- Snij de ui in halve ringen en bak deze even aan.
- Voeg een scheut barbecuesaus toe en laat dit op een zacht pitje smoren
- Laat de 4 vellen bladerdeeg los van elkaar ontdooien.
- Leg op elk blaadje een worst en leg hier een laagje ui mengsel op.
- Vouw het bladerdeeg dicht op welke manier je ook wilt, ik heb voor een gevlochten manier gekozen, en bestrijk dit met losgeklopt ei.
- Leg de broodjes op bakpapier in een braadslede en zet deze indirect in de BBQ.
- Bak de broodjes een 20 a 25 minuten.