Puffy sausage roll (worst in bladerdeeg)

Dit is gewoon een heerlijk broodje om als lunch of als tussendoortje te pakken. Een overheerlijke worst van BBQuality ingepakt in bladerdeeg samen met wat in barbecuesaus gesmoorde ui. Lekker!

Puffy sausage roll (worst in bladerdeeg)

Ingrediënten
  

  • 4 st BBQuality worst 60 gr per stuk
  • 4 bladen bladerdeeg
  • 1 klontje roomboter
  • 1 middelgrote ui
  • ei
  • barbecuesaus

Instructies
 

  • Bereid je BBQ voor om indirect op 180°C te gaan bakken.
  • Snij de ui in halve ringen en bak deze even aan.
  • Voeg een scheut barbecuesaus toe en laat dit op een zacht pitje smoren
  • Laat de 4 vellen bladerdeeg los van elkaar ontdooien.
  • Leg op elk blaadje een worst en leg hier een laagje ui mengsel op.
  • Vouw het bladerdeeg dicht op welke manier je ook wilt, ik heb voor een gevlochten manier gekozen, en bestrijk dit met losgeklopt ei.
  • Leg de broodjes op bakpapier in een braadslede en zet deze indirect in de BBQ.
  • Bak de broodjes een 20 a 25 minuten.

Aanbevolen artikelen

[instagram-feed]
reb: 1