Ga terug

Krokante wolkjes van desem deeg

Ingrediƫnten
  

  • 1 verpakking Desem baguettes afbak

Instructies
 

  • Bak de baguettes af volgens de verpakking.
  • Laat ze circa 10 minuten afkoelen (hou de oven aan - anders moet je deze zo weer laten voorverwarmen)
  • Snij de baguettes in de lengte door op ongeveer 1/3 zodat je een dunne kan aan de bovenkant hebt en een dikkere "bodem".
  • Hol het onderste (dikke) gedeelte met een vork uit zodat je allemaal plukjes deeg hebt.
  • Vul de baguettes met bijvoorbeeld ragout en eet deze zometeen lekker op.
  • Spreid de plukjes deeg uit over een grote grote braadslede of op een ovenplaat.
  • Zet deze terug in de oven voor 2 minuten.
  • Schep de plukjes om en bak ze nogmaals 2 minuten.
  • Herhaal dit tot ze beginnen te kleuren en ze krokant beginnen te worden.
  • Haal de krokante wolkjes uit de oven (en als ze in een braadslede liggen ook uit de braadslede) en laat ze afkoelen.