Ga terug

Mexicaanse lunch brood

Ingrediënten
  

  • 1 afbakstokbrood
  • 300 gr gemengd gehakt
  • 5 tl mexicaanse kruidenmix
  • 1 middel rookhout (eik)
  • 150 gr maiskorrels uitgelekt
  • 1 kleine ui
  • 2 plakken smeltkaas

Extra benodigdheden

  • skillet

Instructies
 

  • Snipper de ui grof en meng dit samen met kruiden en het ei goed door het gehakt
  • Deel de BBQ in twee zones (indirect gebruik) en stook hem naar een 200°C
  • Bak het gehakt in de skillet direct boven de kolen rul.
  • Snij het stokbrood doormidden en de smeltkaas in reepjes
  • Meng de maiskorrels door het gehakt zodra dit "net niet" gaar is en verdeel het over de halve stokbroden.
  • Leg een paar reepjes smeltkaas over het gehakt en plaats de stokbroden indirect in de BBQ en bak deze voor 15 min.
  • Serveer eventueel met een fris-zure salade