Ga terug

Hang-over breakfast

Ingrediënten
  

  • 4 afbak croissants
  • 2 repen rooi spek circa 200 gram totaal
  • 100 gr gemalen of vers geraspte nootmuskaat
  • 340 gr witte bonen in tomatensaus
  • 4 Jalapeño cheddar worsten

Extra benodigdheden

  • grote braadslede
  • gietijzeren pannen

Instructies
 

  • Bereid een BBQ voor om indirect te BBQ'en op ongeveer 200°C
  • Snij de croissants doormidden en verdeel ze in een grote braadslede (leg de croissants zo neer dat van de bodem de snijkant naar boven ligt en van de "kap" de snijkant naar onderen.
  • Verdeel hier de geraspte kaas overheen en plaats de croissant voor een minuut of 5 indirect in de BBQ.
  • Verdeel de hete kolen nu over de hele BBQ.
  • Warm in een pannetje de witte bonen op, grill de worsten en bak in een paar skillets de spek en eieren (los van elkaar).
  • Leg het gebakken ei op een halve croissant samen met spek, witte bonen en de worst.
  • Smakelijk eten!