Ga terug

Broodje Aziatische Red Pork worst

Ingrediƫnten
  

  • 4 red pork sausage verkrijgbaar bij BBQuality.nl
  • 4 pistolets afgebakken
  • 1 bosui
  • 3 el char siu saus
  • Atjar Tjampoer
  • bamboescheuten
  • Kroepoek

Instructies
 

  • Bereid de BBQ voor om heet te gaan grillen.
  • Snij het bosuitje in hele fijne ringetjes en snij de bamboe scheuten ook iets kleiner mocht dat nodig zijn.
  • Breek de kroepoek in stukjes van ongeveer 2x2 cm en hou je in om niet er van te gaan snoepen.
  • Grill de worsten gaar en leg deze in een aluminium bakje of in een ovenschaal (als de rand maar hoger is dan de worsten.
  • Bestrijk ze met de char siu saus en dek ze voor 5 minuten af met aluminium (door de hogere rand plakt de folie niet aan de worsten)
  • Snij de broodje in de lengte van boven in (dus niet standaard overdwars) en beleg deze met atjar en de bamboe scheuten.
  • Leg een worst erop en maak af met kroepoek en lente uit.
  • En nu snel opeten anders wordt de kroepoep sompig.