Ga terug

Gegrilde halloumi met Tomasu Sweet and Spicy

het zoute van de kaas met de zoete en pittige smaak van de Tomasu.... genieten!

Ingrediƫnten
  

  • 200 gr halloumi
  • 40 gr rucola
  • 250 gr cherry tomaten
  • Tomasu Sweet and Spicy

Instructies
 

  • Leg de plakken halloumi een half uurtje in handwarm water (naast elkaar) om te ontzouten.
  • Halveer de cherry tomaatjes en was eventueel de rucola
  • Spoel de halloumi af en dep hem goed droog met keuken papier.
  • Stook een BBQ op om heet te gaan grillen
  • Grill de halloumi 2 minuten per kant en herhaal dit (dus 2x 2 minuten per kant)
  • Grill de laatste 2 minuten de tomaatjes met de snijkant naar beneden mee (en schep deze heel voorzichtig met een spatel van het rooster).
  • Verdeel de rucola over 4 borden, verdeel er zoveel als je wilt gegrilde tomaatjes over.
  • Scheur, breek, snij de halloumi en verdeel dit over de salade.
  • Besprenkel royaal met de Tomasu Sweet and Spicy en serveer direct.