Ga terug

De meest simpele knoflook garnalen - ooit

Ingrediƫnten
  

  • 500 gr grote garnalen gepeld
  • 1,5 el knoflookpuree die uit een potje
  • 1 el gedroogde peterselie
  • 2 tl Ui-poeder
  • scheutje zonnebloem olie

Extra benodigdheden

  • afsluitbare diepvrieszak
  • spiezen / bamboe prikkers
  • 1 takje verse peterselie per persoon

Instructies
 

Voorbereiding

  • Meng in een kom de knoflook gedroogde peterselie en de ui poeder met een scheutje olie tot je een half vloeibare papje krijgt (beetje de dikte van havermout).
  • Schep de gepelde (en ontdooide) garnalen hier door heen en doe dit allemaal in een afsluitbare diepvrieszak en leg deze voor 4 tot 8 uur in de koelkast.

Bereiding

  • Prik de garnalen op je spiesen/prikkers/tapas prikkers en grill ze af tot ze mooi roze zijn.