Ga terug

Iberico Buikribben Mango Madness

Ingrediënten
  

  • 1200 gr Iberico buikribben
  • Saus.Guru Mango cinnamon saus
  • turks brood
  • Mango chutney Romesco
  • Rookhout naar keuze (fruit)

Instructies
 

  • Bereid de BBQ voor op indirect gebruik op 170°C (evenredig aantal kolen aan beide kanten en koude zone in het midden).
  • Plaats de buikribben boven de koude zone (eventueel met behulp van rekjes overeind).
  • Voeg het rookhout toe en sluit de BBQ.
  • Rook de buikribben voor +/- 1 uur en 15 minuten.
  • Lak de buikribben in met de Saus.Guru Mango Cinnamon saus.
  • Sluit het deksel en laat de ribben nog 15 minuten liggen.
  • Haal de buikribben van de BBQ maal er wat extra grof zeezout overheen en verdeel ze in porties. Serveer met het Turkse brood en de Mango Chutney romesco