Bestrijk de krieltjes met een beetje olijfolie en druk ze met de onderkant van een mok met beleid plat tot schijven van ongeveer 1 cm dik.
Bereid een BBQ voor in twee zones om direct te grillen en indirect te "bakken" (180 a 200°C)
Snij de courgette in plakken bestrooi ze royaal met zout.
Vet een skillet in en verwarm deze direct boven de kolen.
Leg de geplette aardappelen hier voorzichtig in (het kan zijn dat je het in twee keer moet doen).
Zet de skillet indirect in de BBQ en sluit het deksel: bak de aardappelen zo tot de buitenkant wat krokant begint te worden.
Rooster tussen door de courgette boven de kolen voor een minuut of 5 (tussendoor draaien) of bak ze in een skillet (zonder olie) 5 minuten boven de kolen.
Laat zowel de aardappelen als de courgette afkoelen tot lauw-warm terwijl je in een een skillet direct boven de kolen de garnalen gaar bakt.
Meng de courgette en aardappelen met de sla en voeg op het laatste moment de garnalen toe.
Besprenkel met de bieslook dressing
Smakelijk eten!