Ga terug

Puffy sausage roll (worst in bladerdeeg)

Ingrediënten
  

  • 4 st BBQuality worst 60 gr per stuk
  • 4 bladen bladerdeeg
  • 1 klontje roomboter
  • 1 middelgrote ui
  • ei
  • barbecuesaus

Instructies
 

  • Bereid je BBQ voor om indirect op 180°C te gaan bakken.
  • Snij de ui in halve ringen en bak deze even aan.
  • Voeg een scheut barbecuesaus toe en laat dit op een zacht pitje smoren
  • Laat de 4 vellen bladerdeeg los van elkaar ontdooien.
  • Leg op elk blaadje een worst en leg hier een laagje ui mengsel op.
  • Vouw het bladerdeeg dicht op welke manier je ook wilt, ik heb voor een gevlochten manier gekozen, en bestrijk dit met losgeklopt ei.
  • Leg de broodjes op bakpapier in een braadslede en zet deze indirect in de BBQ.
  • Bak de broodjes een 20 a 25 minuten.