Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in E:\HostingSpaces\duysserinck\osfa.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 6078 Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in E:\HostingSpaces\duysserinck\osfa.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 6078 Disclosure - Product verantwoording » FOOD by OSFA Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in E:\HostingSpaces\duysserinck\osfa.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 6078

Disclosure

Voor geen enkele van onderstaand genoemd producten heb ik een geldelijke vergoeding ontvangen. Indien ik deze producten vanuit een leverancier ontvangen heb vermeld ik dit. Alleen producten waar ik zelf achtersta publiceer ik op deze site.
Indien een product niet voldoet aan mijn verwachtingen zal deze niet gepubliceerd worden (ik maak en geen positieve reviews op aanvraag en ik ben er niet op uit om publiekelijk iets of iemand negatief te beschrijven)

Product verantwoording

De volgende merken / producten worden gebruikt op mijn site en in mijn gerechten of verschijnen op korte termijn op de site.

 • Bio Bandits

  Naar aanleiding van een gewonnen prijs heb ik een set met sauzen van Bio Bandits mogen ontvangen met daarin de volgende producten:

  1. Organic Chili Mango
  2. Organic Chili Garlic
  3. Irresistible Italian
  4. Organic Smokey BBQ
  5. Organic Sugar Free Ketchup
  6. OrganicSugar Free Mayonnaise
  Dit producten worden gebruikt in:

 • Blue Band Koken & Opkloppen Lactosevrij

  Proef verpakking op eigen aanvraag ontvangen van Unilever Food Solutions. Dit in verband met zoektocht naar een lactose vrije vervanging. Ik ben zelf lactose intolerant namelijk.

  Dit product wordt gebruikt in:

 • Flying Goose

  Vanuit persoonlijke smaak gebruikt. De specifieke smaak van dit product achte ik het beste voor bij dit recept.

  Dit product wordt gebruikt in:

 • Gusta

  Los van alle producten welke ik zelf in de loop der tijd van Gusta heb verzameld (planken, hamburgerpersen etc) heeft Gusta mij een aantal producten toegezonden om te proberen, deze staan hieronder vermeld.

  Producten van dit merk worden gebruikt in:

 • Hellmann’s

  Vanuit persoonlijke smaak gebruikt. De specifieke smaak van dit product achte ik het beste voor bij dit recept.

  Producten van dit merk worden gebruikt in:

 • Smokey Olivewood

  Wederom vanuit een win-actie met deze producten in aanraking gekomen en het volgende pakket mogen ontvangen

  1. Olijfhout (chips)
  2. Amandelhout (chips)
  3. Sinasappelhout (chips)
  4. Vuurkruiden
  Producten van dit merk worden gebruikt in:

  • Toepassingen volgen nog
 • Sweet Baby Ray

  Vanuit persoonlijke smaak gebruikt. De specifieke smaak van dit product achte ik het beste voor bij dit recept.

  Producten van dit merk worden gebruikt in:

Persoonlijke voorkeuren

Ik ben maar een mens, wel eentje met een eigen mening en een eigen voorkeur. Regelmatig kom ik in aanraking met leveranciers of bepaalde producten waar ik tevreden over ben of achter het idee sta. Het gevolg daarvan is dat ik deze winkel of product trouw blijf (mits ze me kunnen voorzien wat ik zoek, is dit niet mogelijk dan ben ik wel genoodzaakt om een kleine uitstap te maken). Hieronder tref je een aantal van mijn “hofleveranciers” aan:

 • BBQuality.nl

  Het heeft geen zin om er lang omheen te draaien: Door de service, het meedenken en ook het beantwoorden van al mijn vreemde vragen is dit voor mij persoonlijk mijn favoriete vlees leverancier.

reb: 1