Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in E:\HostingSpaces\duysserinck\osfa.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 6078 Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in E:\HostingSpaces\duysserinck\osfa.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 6078 Project: Pure » FOOD by OSFA Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in E:\HostingSpaces\duysserinck\osfa.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 6078

De Project: Pure serie van BBQ rubs, sauzen, oliën en condimenten is uniek in zijn soort: homemade, 100% natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit en zonder extra toevoegingen.

Het idee achter deze serie van producten is om een reeks met producten op de markt te brengen die zich onderscheiden van de rest. Dit is 100% een “mission impossible”, maar dat betekent niet dat we het niet proberen!

Project: Pure richt zich op het iets luxere segment: elk potje, elk flesje, elke bestelling wordt met de hand gemixed, gevuld en gemaakt. Handwerk van a-z. Echt artisan style productie. Authentiek, super vers en erg belangrijk: puur! We gebruiken geen toevoegingen om de houdbaarheid te bevorderen! En dat allemaal in duurzame en herbruikbare glazen potjes en flesjes (okay: die maken we niet zelf met de hand).

Niet de goedkoopste producten op de markt en misschien minder lang houdbaar dan normaal maar 1 dingen weten we zeker: Je proeft het verschil!

[product_categories number=”0″ parent=”2670″]

reb: 1