Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in E:\HostingSpaces\duysserinck\osfa.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 6078 Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in E:\HostingSpaces\duysserinck\osfa.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 6078 Ontbijtspek (de basis) » FOOD by OSFA Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in E:\HostingSpaces\duysserinck\osfa.nl\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 6078

Ontbijtspek (de basis)

 

Ontbijtspek (de basis)

Ingredi├źnten
  

  • 1 kg buikspek aan 1 stuk
  • 35 gr Nitrietzout per kilo buikspek
  • 10 gr lichte bastard suiker per kilo buikspek

Instructies
 

  • Meng de zout en suiker goed door elkaar
  • Wrijf de buikspek hier goed volledig rondom goed mee in.
  • Doe de buikspek in een vacuumzak (gooi het zout/suiker mengsel wat op je plank achterblijft ook in de zak)
  • Trek het vacuum en leg deze in de koelkast.
  • draai de buikspek om de paar dagen en laat de buikspek 14 dagen pekelen.
  • Haal de buikspek uit de zak en dep het goed droog.
  • Leg de buikspek op een rooster en leg deze 24 uur terug in de koelkast
  • Rook de buitspek (met behulp van een CSG) koud voor een periode van minimaal 16 uur.

Aanbevolen artikelen

reb: 1